Menu:

söndag 28 september 2014

Wåffel Weekend

Jagar Robert
Igår, lördag, var jag ute på ett riktigt äventyr. Det var jag, BasHenke, RoboCop och Nicke som tillsammans stångade oss hela vägen till Ulricehamn efter en lopp neråt Torpa Stenhus. Väl i Ulricehamn stannade vi på ett fik vars kaffe finns med i White Guide. Till och med BasHenke tog sig tid att stanna vilket säger en del om hur högklassigt kaffet var. Efter fikastoppet var det bara fälla upp seglen och sen var jag hemma efter drygt sju timmar och 21 mil.


Idag tränade jag, tillsammans med många andra, på Wåffelcross-banan i Jönköping. Låt mig sammanfatta mina kvalitéer på cykelkross:

+Lättåkta partier
+Uthållig
+Bra på att hoppa av cykeln

-Dålig teknik
-Dålig på att hoppa på cykeln samt hoppa över hinder
-Kör på en vintercykel och inte en CX

Eftersom jag inte direkt flyter fram får jag kämpa - det blir 50 minuter på max och teknikträning. Att kombinera nytta med nöje är bra och Wåffelcrossen är kombinerat nytta med nöje för mig. Det är roligt, jobbigt och lärorikt. 

Den fösta gemensamma helgträningen på Wåffelcross-banan idag bjöd på riktigt många deltagare i olika åldrar. Tills i år har barnen fått en "Kid's Line" så om du vill introducera dina barn för cykelsporten så är Wåfflan ett utmärkt tillfälle: http://teamostercykel.wordpress.com/waffelcrossen/ 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar